Η Stephanou Audit είναι μια κορυφαία, δυναμική εταιρεία Certified Accountants & Auditors (Ορκωτών Λογιστών - Ελεγκτών),  και επιχειρηματικών συμβούλων με έδρα την Κύπρο. Από την ίδρυσή της το 1984 μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει κερδίσει αξιοζήλευτη φήμη για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες.

Οι Υπηρεσίες μας μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:

 • Ελεγκτικές Υπηρεσίες
 • Λογιστικές Υπηρεσίες και ΦΠΑ
 • Φορολογικές Υπηρεσίες
 •  Εταιρικές Υπηρεσίες & υπηρεσίες καταπιστευματικής διαχείρισης
 • Χρηματοοικονομικές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
 • Επιχειρησιακός Σχεδιασμός & Συμβουλευτική
 • Εταιρική Διακυβέρνηση και Εσωτερικός Έλεγχος
 • Σχηματισμός  Εταιρειών στην Κύπρο
 • Σχηματισμός  Εταιρειών σε άλλες χώρες
 • Πρόγραμμα απόκτησης Κυπριακής (EU) Υπηκοότητας
 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες ακινήτων

Αφήστε εμάς να φροντίσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις οικονομικές και λογιστικές λειτουργίες της εταιρείας σας, και κάνετε αυτό που σίγουρα γνωρίζετε να κάνετε καλύτερα - αναπτύξτε την επιχείρησή σας.

Εδώ και 33+ χρόνια βοηθάμε τους πελάτες μας να ελαχιστοποιήσουν το φορολογικό τους κόστος, να προστατεύσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, να αναπτύξουν την επιχείρησή τους και γενικά να διαχειριστούν τα οικονομικά τους.

Στην Εταιρεία μας, είμαστε υπερήφανοι για τους εξαιρετικά ειδικευμένους, έμπειρους και αφοσιωμένους επαγγελματίες που εργοδοτούμε και πιστεύουμε ότι είναι ο θεμέλιος λίθος της επιτυχίας μας.

Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται εκτενώς σε διαδικασίες κατά του money-laundering (νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες) και "know your client (kyc)" διαδικασίες. Όπως θα περίμενε κανείς, η εμπιστευτικότητα είναι πρωταρχικής σημασίας σε όλες μας τις συναλλαγές και το προσωπικό μας δεσμεύεται από το νόμο να διατηρεί το επαγγελματικό απόρρητο.

Η καινοτόμος σκέψη και η πρακτική επιχειρηματική προσέγγιση είναι οι λόγοι που μας επιλέγουν οι συνεργάτες μας. Το πελατολόγιο μας αποτελείται από μικρούς έως μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις , οικογενειακές επιχειρήσεις μέχρι και μεγάλους διεθνείς οργανισμούς. Οι επιτυχημένες ιστορίες των διαφόρων πελατών μας αντικατοπτρίζουν την τεχνογνωσία της εταιρείας σε διάφορους εταιρικούς κλάδους, όπως οι Παραγωγικές και Εμπορικές Εταιρείες, οι Τραπεζικές και Επενδυτικές Εταιρείες, οι Παροχείς Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, οι Ναυτιλιακές Εταιρείες, οι εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης αεροσκαφών και οι εταιρίες με βάση το Διαδίκτυο.

H Stephanou Audit είναι ο συνεργάτης που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας είτε είναι τοπικοί, εθνικοί ή παγκόσμιοι.

Η αποστολή μας: "Να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αναπτυχθούν, προσφέροντας εξατομικευμένες επαγγελματικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας".

Επί του παρόντος, η Εταιρεία μας έχει την έδρα της στη Λεμεσό και υποκατάστημα στην Πάφο.

Sign Up

We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine