Προγραμμα Κυπριακης (EU) Υπηκοοτητας

Η Κύπρος είναι αναμφισβήτητα ένα διεθνές επιχειρηματικό κέντρο και ένας ελκυστικός επενδυτικός προορισμός. Επιπλέον, η υψηλή ποιότητα ζωής, το ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς και το μεσογειακό κλίμα είναι μόνο μερικοί από τους πολλούς λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι έρχονται στην Κύπρο.

Η κυπριακή κυβέρνηση προσφέρει ένα πολύ ελκυστικό Πρόγραμμα Απόκτησης Κυπριακής (EU) Υπηκοότητας για άτομα τα οποία επιθυμούν να επενδύσουν στην κυπριακή οικονομία ώστε να αποκτήσουν κυπριακή και, αυτόματα, ευρωπαϊκή υπηκοότητα.

Οι πολίτες της Κύπρου είναι πολίτες της ΕΕ και αυτό συνεπάγεται ότι είναι κάτοχοι Κυπριακού Διαβατηρίου και οπότε μπορούν να μετακινηθούν ελεύθερα στην ΕΕ, να ζήσουν και να εργαστούν σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ και να δημιουργήσουν εταιρείες σε οποιοδήποτε κράτος της ΕΕ.

Οι πολίτες της Κύπρου μπορούν επίσης να επωφεληθούν από ένα από τα πλέον ευνοϊκά φορολογικά συστήματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τόσο για ιδιώτες όσο και για νομικά πρόσωπα. Τα οφέλη από τη δημιουργία επαγγελματικής βάσης στην Κύπρο είναι πολλά και πολλές διεθνείς εταιρείες επωφελούνται ήδη από τα πολλά επιχειρηματικά και φορολογικά οφέλη που έχει να προσφέρει η χώρα.

Ένας υπήκοος τρίτης χώρας μπορεί να υποβάλει αίτηση για υπηκοότητα στην Κύπρο με πολιτογράφηση κάτω από μία από τις ακόλουθες κατηγορίες:
  • Επενδύσεις σε κρατικά ομόλογα
  • Επενδύσεις σε χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία Κυπριακών Εταιρειών ή Κυπριακών Οργανισμών
  • Αγορά ή Δημιουργία ή Συμμετοχή σε Κυπριακές Επιχειρήσεις ή Εταιρείες
  • Επενδύσεις σε ακίνητα
  • Καταθέσεις σε κυπριακές τράπεζες
Η Stephanou Audit προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της μετανάστευσης και της απόκτησης κυπριακής υπηκοότητας. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε αποτελεσματική καθοδήγηση προς αποφυγή οποιονδήποτε λαθών που αναπόφευκτα θα προκαλέσουν σημαντικές καθυστερήσεις.

Ειδικευόμαστε στην εκπροσώπηση του αιτούντος για την επικοινωνία με τις αρχές και την προετοιμασία όλων των αιτήσεων και των βοηθητικών εγγράφων για υποβολή τους στις αρχές.

Ως μία από τις πλέον εδραιωμένες ελεγκτικές εταιρείες στην Κύπρο, με βαθιά γνώση του Κυπριακού Νόμου, είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας τη βέλτιστη εξυπηρέτηση.

Προσφέρουμε ποιοτική εξυπηρέτηση και πλήρη νομική υποστήριξη στους πελάτες για όλες τις ενέργειες που πρέπει να εκτελεστούν στο πλαίσιο του Προγράμματος Απόκτησης Κυπριακής (EU) υπηκοότητας.

Επιπλέον, η ομάδα μας παρέχει υπηρεσίες για εταιρική μετεγκατάσταση είτε για τοπικούς πελάτες είτε για διεθνείς οργανισμούς που επιδιώκουν να δημιουργήσουν μια  επαγγελματική βάση και επιχειρήσεις στην Κύπρο.

Sign Up

We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine